Viber/WhatsApp podrška +38765424009

Radno vrijeme podrške 08,00 -20.00 radnim danima

Adresa: Patrijarha Pavla 5, Bijeljina , BiH

Uslovi korištenja

Poštovani  korisnici

Molimo Vas da prije korištenja naših usluga, pažljivo pročitate sljedeće uslove. Svaka posjeta našem web sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da ste saglasni sa njima u potpunosti. Ukoliko su oni za Vas neprihvatljivi, molimo Vas da ne koristite ovaj web sajt 


Web sajt je vlasništvo Nika doo koji zadržava pravo da u bilo koje vrijeme ažurira, mijenja, briše ili na bilo koji drugi način dopunjava i modifikuje uslove korištenja, po pitanju usklađivanja sa novim regulatornim ili zakonodavnim mjerama.

​​​​​​​​​Nika doo ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kog dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Na ovom sajtu možemo nuditi robu po istoj cijeni po kojoj će se nuditi u našim maloprodajnim objektima, a naše promocije mogu pratiti one koje važe u našim maloprodajnim objektima. Međutim, u nekim slučajevima, cijene mogu biti drugačije, jer sajt i prodavnice mogu da izaberu da ponude artikale po različitim cenama ili da pokrenu različite promotivne kampanje u različito vreme. Iz tog razloga, cijene i promocije koje nudimo na ovom sajtu ne moraju uvijek odgovarati onima u prodavnicama, a cijene i promocije iz prodavnica ne mogu se uvijek primjeniti na ovom sajtu, osim ako nije drugačije rečeno.

Sajt je dostupan samo za vašu ličnu, nekomercijalnu upotrebu, koja će biti ograničena na pregled sajta, pružanje informacija na sajtu i preuzimanje informacija o proizvodima za ličnu upotrebu.

Nika doo objavljuje informacije na ovom sajtu kao pogodnost svojim posjetiocima. Informacije o proizvodima se daju isključivo u informativne svrhe. I pored toga što Nika doo pokušava da obezbijedi tačne i pravovremene informacije, mogu postojati nehotične tehničke ili činjenične netačnosti ili štamparske greške. Zadržavamo pravo da napravimo korekcije i promijene na sajtu u bilo kom trenutku i bez prethodne najave.

Proizvodi prikazani i opisani na sajtu ne moraju uvek biti na stanju i dostupni a da biste bili sigurni u dostupnost možete se obratiti call centru na +387 55 425 905

Nika doo ne garantuje da sajt nema kompjuterskih virusa, bagova ili drugih štetnih komponenti.Nika doo ne garantuje da će funkcionalnosti sadržane na sajtu funkcionisati bez prekida ili bez grešaka, ili da ce greške biti otkrivene ili ispravljene. Nika doo ne preuzima nikakvu obavezu niti odgovornost za tačnost, potpunost, pouzdanost ili korisnost informacija koje se publikuju preko sajta. Nika doo nema nikakvu obavezu da ažurira sajt ili modifikuje sadržaj ili kod. Vaša je odgovornost da provjerite sve informacije sadržane u ovom sajtu pre nego što se oslonite na njih.

Ni u jednom slučaju Nika doo neće biti odgovorna za direktnu, posrednu ili posljedičnu štetu, ili bilo koje druge štete bilo koje vrste i iz bilo kog razloga, uključujući, bez ograničenja, nemogućnost korišćenja, gubitak profita, gubitak podataka ili bilo koju drugu vrstu štete, materijalne ili nematerijalne po prirodi, koja su nastale na bilo koji način u vezi sa upotrebom sajta ili kao posledica informacija do kojih se došlo putem sajta.

Nika doo zadržava pravo da povuče pristup sajtu i revidira usluge i proizvode opisane na sajtu u bilo kom trenutku i bez prethodne najave.

Nika doo može u bilo kom trenutku da izmijeni uslove sadržane u ovoj izjavi ažuriranjem ove stranice. Svaka promjena vas obavezuje i treba da povremeno posjećujete ovu stranicu da biste se informisali o trenutnim uslovima koji se odnose na vaše korišćenje ovog sajta.

Nevalidnost jednog termina, uslova ili odredbe ove izjave neće uticati na validnost ostalih dijelova izjave.

Besplatna isporuka

Za sve narudžbe preko 100 KM

Besplatna zamjena

Ukoliko vam veličina ne odgovara

Brza dostava

Isporuka za 24/48 h

Viber/WhatsApp podrška

+38765424009