Dostava i placanje

Dostava 

Vase narudžbe se obradjuju na kraju radnog dana i ukoliko je artikal dostupan roba se izdaje sljedećeg jutra kurirskim službama koje dostavu vrse u roku od 48 sati na teritoriji BiH .Ukoliko artikal nije dostupan kontaktiraće vas prodajno osoblje kako bi dogovorili sa vama dalje korake.Cijena dostave za narudzbe do 40 KM iznosi 5KM a za sve narudzbe preko 40 KM dostava je besplatna .Narudzbe izvrsene vikendom i praznicima se obradjuju prvi radni dan i od tada tece dostava 48 h .

Zamjena i povrat 

Zamjena artikla je potpuno besplatna i nakon sto nas kontaktirate na [email protected] ili 055/425 905 ili inbox nase Fb stranice saljemo vam novi artikal a vi po istom dostavljacu vracate prethodni artikal .Ukoliko niste zadovoljni artiklom iz bilo kog razloga vrsimo povrat novca na vas racun.

Reklamacija

Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas pozovite nas telefonom na broj 055/425 905, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu [email protected] i opišete kakav problem imate.

Ako ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovite telefonom na broj 055/425 905, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu [email protected] i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije pisanim putem ili elektronskim, odgovorićemo na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Placanje

Na web shopu NikaKids mozete platiti na dva nacina.Prvi nacin je pouzecem gdje placate kuriru na licu mjesta kad vam se dostavi artiikal i to iskljucivo gotovinski. Drugi nacin je placanje platnim karticama Maestro,Master i Visa preko sistema PikPay u suradnji sa Uniceredit Bank.


Sigurnost plaćanja

Sve transakcije karticama su osigurane od strane UniCredit bankePikPay-a i Thawte SSL sertifikata stoga možete da uživate u sigurnoj kupovini.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računara i PikPay servisa, te obratno. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.